Fennica.Net


Mediakortti

Oulu: Liikkeenjohdon konsultointi ja koulutus
Fennica.Net: Oulu: Business: Asiantuntijapalvelut: Liikkeenjohdon konsultointi ja koulutus

Pohjois-Pohjanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Avania Consulting

Avania Consulting on oululainen käytettävyyspalveluita tarjoava yritys.Avania auttaa asiakkaitamme kehittämään käytettävyydeltään erinomaisia tuotteita. Kehityksen kohteena voivat olla esimerkiksi www-sivut, ohjelmistot tai laitteet.Tarjoamiamme palveluita ovat mm. käytettävyystestaus, asiantuntija-arviointi, kyselyt ja Mystery Shopping.

BusinessOulu

Oulu kasvaa ja kehittyy. Me pidämme siitä huolen.Tuemme kasvavia yrityksiä luomaan työpaikkoja, edistämme vientiä, jalostamme osaamista ja kehitämme toimialoja. Asiantuntijuuden vauhdittajaksi tarvitsemme sinulta oikeaa asennetta – sitä kuuluisaa oululaista rohkeutta ja etukenoa.

Oulu Wellness Institute

OWI tarjoaa osaamistaan ja palvelujansa hyvinvointialan yrityksille sekä kasvuyritystoimintaan. Palveluihin kuuluu mm. liikeidean arviointi, liiketoimintakonseptien kehittäminen, kasvustrategioiden kanssa avustaminen.

Sarlog Oy

Tuotannollisten toimintojen kehitys.

Suomen Myyntikoulu Oy

Tulevaisuuden kasvupolut Oy

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy:n tavoite ja missio:“Tavoittenamme on saavuttaa toimialamme korkein asiakastyytyväisyys sekä olla toimialamme halutuin yhteistyökumppani. Missiomme on luoda asiakkaillemme uutta kannattavaa kasvua, asiakasyrityksen aikaisempaaosaamista hyödyntäen”Palvelun laatu ja saavutettuja tuloksia vuonna 2013:yli 80% valmennettavista... Jatkuu

Tuotantotalous

Tuotantotalous - Tuotantotalouden verstas on sivusto yrittäjyydestä ja liiketoiminnan sekä palveluiden kehittämisestä.



   Pohjois-Pohjanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen


  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.