Fennica.Net
Mediakortti
Fennica.Net: Mediakortti  Fennica.Net Ilmoituspalvelut 
Tarkempia tietoja saat sähköpostitse mainonta@fennica.net tai yhteyslomakkeella.

Mediatiedot (alla)
Tulostamalla tämän sivun saat keskeisimmät tiedot kerralla talteen.

Miksi Fennica.Net on tehokas ilmoitusmedia
Hyvät mainonnan kohdennusmahdollisuudet, tietoa etsivät käyttäjät, laadukas mediaympäristö.

Muita mahdollisuuksia näkyä ja löytyä Fennica.Net:issä
Fennica.Net Tietosivu - yrityksesi esittely Fennica.Net:issä täydentää banner-mainontaa.  Mainonnan kohdistaminen 
Kohdistettu mainonta on tehokkainta mainontaa. Fennica.Net:issä voit kohdistaa viestinne aihepiirin ja maantieteen mukaisesti.

Aiheisiin ja kiinnostuksiin perustuvia Aihekanavia on 14. Maantieteellisiä Aluekanavia on maakuntien mukaisesti 20.

Fennica.Net:in kumppanina käytössänne on mahdollisuus vieläkin tarkempaan kohdistukseen - jopa yhteen aihepiiriin yhdessä kunnassa. Voitte sponsoroida tiettyyn aiheeseen tai alueeseen liittyvää Fennica.Net sisältöä, joka voidaan rakentaa yhteistyössä tarpeitanne parhaiten vastaavaksi. Kysy lisätietoja.

Mainonta koko Fennica.Net:issä ilman kohdennusta on hyvä keino laajan kohderyhmän tavoittamiseen. Se on mainosnäyttöä kohden kohdistettua mainontaa huomattavasti edullisempaa.


  Fennica.Net lyhyesti 
Fennica.Net on Suomen suurin Internet-hakemisto ja tietopalvelu. Ensimmäinen palvelumme, Aluehakemisto, on ollut Suomen suosituin Web-palvelu sarallaan vuodesta 1996 lähtien.

Alkusyksystä 2000 Fennica.Net laajeni monikerroin entistä suuremmaksi. Nyt Fennica.Net sisältää Aluehakemiston, Aihehakemiston jokaisessa Suomen kunnassa ja maakunnassa, Haku.Fennica.Net-hakupalvelun ja Fakta.Fennica.Net-tietopalvelun ja oheispalveluita. Lisää Fennica.Net:istä.


  Mediatiedot 
Media: Fennica.Net
Web-osoite: http://Fennica.Net
Ilmestyminen: Jatkuva päivitys
Perustettu: 1996

Ilmoitushinnat
Hinnoittelumalli: per mainosnäyttökerta.

Aihekanavat
CPM 25 euroa
2,5 c / mainosnäyttö

Aluekanavat
CPM 37 euroa
3,7 c / mainosnäyttö

Kohdistamaton (kaikki kanavat)
CPM 14 euroa
1,4 c / mainosnäyttö

Mainosaineisto
Standardi-mainosbanneri:
468x60 pikseliä (leveys x korkeus)
Tiedostotyyppi: .gif tai .jpg/.jpeg
Tiedoston maksimikoko: 20 kt
Animaatio: Ainoa rajoitus tiedostokoko.

Muut mainostyypit
Saatavilla, sopimuksen mukaan.

Aineiston toimitus
Aineisto toimitetaan julkaisuvalmiina, jollei muuta olla sovittu. Toimitus Web-palvelun kautta tai sähköpostitse liitetiedostona osoitteeseen mainonta@fennica.net.

Alennukset
Mainostoimistoalennus 15% auktorisoiduille mainostoimistoille.
Suora-asiakasalennus 15% myönnetään asiakkaille joiden kahden viime vuoden aikana tehtyjen ostojen yhteismäärä (sisältäen juuri tehtävän oston) ylittää 5.000 eur.
Online-alennus 7% ostettaessa ilmoitustila Web-palvelusta ja suoritettaessa tilausvahvistus maksamalla lasku heti Web-palvelun osoittamalla tavalla.

Maksun pankkiyhteys
Ascentia Ltd Oy
Nordea 158430 - 208807

Maksuehdot
Tilausvahvistuksena: Maksu oston yhteydessä
Laskutusasiakkaat: 14 pv netto
Viivästyskorko 13%

Ilmoitusten peruuttaminen
14 päivää ennen ilmoituskampanjan alkua. Tämän jälkeen voidaan peruuttaa käyttämättömät mainosnäytöt, tällöin veloitetaan 25% jäljelläolevan ilmoitustilan myyntihinnasta.

Vastuu virheistä, reklamaatiot
Fennica.Net:in vastuu on enimmillään ilmoituksen hinta. Reklamaatio on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa reklamaation aiheena olevan ilmoituksen julkaisemisesta.

Mediakortin Web-osoite
http://Media.Fennica.Net  Fennica.Net:in kanavat

Fennica.Net:issä voit kohdentaa mainontasi 14 aihekanavan ja 21 maakuntiin pohjautuvan aluekanavan mukaisesti. Alla aihekanavien esittely. Tarkka käyttäjäprofiili aukeaa klikkaamalla kanavaa.

Koko Fennica.Net
Havaittavimpia eroja valtaväestön ja koko Fennica.Net:in käyttäjien välillä ovat Fennica.Net:in käyttäjien nuorempi ikä sekä korkeampi koulutus ja ansiotaso. 55% käyttäjistä on 18-34-vuotiaita. Tavallisin talouden koko on kaksi henkeä. 21% käyttäjistä ansaitsee vuodessa yli 26.000 e ja 34%:lla heistä on korkeakoulutasoinen koulutus (Suomi: 14.5% yli 20-vuotiaista). Miesten ja naisten määrissä ei ole suuria eroja.

Business
Fennica.Net Business-kanavalla tavoitat korkeasti koulutettuja ja hyvin toimeentulevia liike-elämän päättäjiä. Yleisin tuloluokka yli 40.000 e, yli puolella korkeakoulutasoinen koulutus. Käyttäjistä 66% on 25-35 vuotiaita. Miehiä 71%. Yleisin talouden koko 2 henkeä. 29% johtavassa asemassa tai ylempi toimihenkilö. Yleisimmin markkinointi-, yleisjohto- tai hallintotehtävissä.

Harrasteet
Nuorten suosikkikanava. Suurin ikäryhmä 18-24 vuotta, 16% alle 18-vuotiaita. Naisia hivenen yli puolet. Puolet opiskelijoita.

Ihmiset ja elämä
Käyttäjä keskimääräistä Fennica.Net:in käyttäjää varttuneempi ja useammin lapsiperheessä. Naisia 58%. Noin puolella korkeakoulutasoinen koulutus. 40% toimii julkisella sektorilla. Hieman keskimääräistä Fennica.Net:in käyttäjää useammin korkeimmissa tuloluokissa.

Julkiset palvelut
Fennica.Net Julkiset palvelut-kanavan käyttäjä on tyypillisesti julkisella sektorilla toimiva (peräti 58%) ostovoimainen yli 35-vuotias (54%) päättäjä. Yleisimmin hallintotehtävissä (24%), tutkimustehtävissä (14%) ja yleisjohdossa (12%). Naisia ja miehiä noin puolet. Yleisin vuosituloluokka 26.000-40.000 e. Yli puolella korkeakoulutasoinen koulutus.

Kauneus ja Terveys
Erityisesti nuoret naiset tavoittava kanava. Naisia on Kauneus ja Terveys-kanavan käyttäjistä 72%. Suurin ikäryhmä 18-24 vuotta (41%) ja alle 34-vuotiaita 77%. Elää tavallista harvemmin yksin. Runsaasti opiskelijoita. Työssä olevista noin puolet julkisella sektorilla, yleisimmin yleisjohto-, markkinointi- ja atk-tehtävissä.

Koti ja asuminen
Koti-ihmisten kanavalla naisia on yli kaksi kolmannesta ja yleisin ikäryhmä on 25-34 vuotta (37%). Yleisimmin kahden hengen taloudessa (36%) ja neljän hengen taloudessa (21%). Vuosiansiot keskimääräistä Fennica.Net:in käyttäjää useammin yli 20.000 e.

Koulutus ja tieteet
Koulutusalalla ja tutkimustoiminnassa vaikuttavien, korkeasti koulutettujen ihmisten kanava. Käyttäjistä noin puolet toimii koulutus- tai tutkimustehtävissä, 45% julkisella sektorilla. Fennica.Net:in korkeiten koulutetut käyttäjät - 54%:lla heistä on korkeakoulutasoinen koulutus.

Matkailu ja maailma
Fennica.Net Matkailu-kanavasta kiinnostuneet ovat keskimääräistä Fennica.Net:in käyttäjää tavallista useammin 18-34-vuotiaita ja kahden hengen taloudessa eläviä opiskelijoita. Enemmistö heistä (61%) naisia. Koko Fennica.Net:iin verrattuna kaksi kertaa enemmän yli 240.000 vuodessa ansaitsevia.

Taiteet ja kulttuuri
Erityisesti nuorten aikuisten sinkkunaisten kiinnostuksen kohde. Käyttäjistä kaksi kolmannesta naisia. Tavallista yleisimmin yhden hengen taloudessa (35%). Yleisin ikäryhmä 18-24 vuotta (32%). Kaksi kertaa tavallista Fennica.Net:in käyttäjää todennäköisemmin markkinointitehtävissä ja markkinointi- ja viestintäalan yrityksessä. Korkeakoulutasoinen koulutus 45%:lla.

Tietokoneet ja Internet
Noin kaksi kolmesta käyttäjästä miehiä. Suurin ikäryhmä 25-34 vuotta. Yli kaksi kertaa tavallista Fennica.Net:in käyttäjää todennäköisemmin atk-tehtävissä ja tietotekniikka-alan yrityksessä.

Urheilu
Erityisesti nuorten miesten kanava. Paljon alle 18-vuotiaita nuoria (21%) - kaksi kertaa enemmän kuin Fennica.Net:issä keskimäärin. 57% alle 25-vuotiaita. Elää yleisimmin sinkkuna (33%) ja tavallista harvemmin avo- tai avioliitossa. Tavallista useammin tietotekniikkatoimialalla.

Uutiset ja viestintä
Miesvoittoinen (68%) kanava jonka käyttäjät ovat yleisimmin 35-44 vuotiaita, hieman vanhempia kuin koko Fennica.Net:issa keskimäärin. Yleisin talouden koko yksi henkilö. Vuositulot tavallista useammin yli 26.000 e.

Viihde
Fennica.Net Viihde-kanava puhuttelee nuoria - kanavan käyttäjät ovat Fennica.Net:in nuorimpia. 67% heistä on alle 25-vuotiaita ja yhtä moni heistä opiskelee. Viihde kiinnostaa yhtä paljon niin naisia ja miehiäkin.

Aluekanavat
Aluekanavia ovat Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Häme, Itä-Uusimaa, Kainuu, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa ja Varsinais-Suomi.

Lähde: Fennica.Net käyttäjätutkimukset 1998-2000.
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.